Gyere utánam! És légy példa! - Hittantábor 2019

Gyere utánam! És légy példa!

Gyere utánam! Ez a molinó várta a gyerekeket a templom bejárata felett idei hittantáborunk első napján. Gyere utánam, hívta Jézus a gyerekeket, de nem csak őket, hanem a szolgáló felnőtteket, az ifiket, mindannyiónkat.

Hittanhetünk igéjében az 1Tim 4,12-ben Pál apostol arra hívja Timóteust, hogy legyen példa a beszédben, a magaviseletben, a szeretetben, a hitben és a tisztaságban.

A táborban 44 gyerek figyelhetett – nap, mint nap - Pál apostol és Timóteus jeleneteire, hogy utána együtt beszélgessenek az Ige alapján, együtt kézműveskedjenek, játszanak és nem utolsó sorban együtt énekeljenek.

Minden reggel és délután az énekszótól zengő templom szinte vonzotta a szülőket, akik jöttek és beültek a padsorokba. Volt, aki énekelt, volt, aki csak hálatelt szívvel hallgatta, ahogy közösen dicsőíthettük Istenünket.

Hálát adunk Istennek ezért az öt napért, hogy érezhettük az Ő jelenlétét: a gyerekek mosolyában, az éneklésükben, a csoport-beszélgetésekben, a szülői könnycseppekben, mindannyiunk szívében.

Köszönjük mindenkinek, aki szolgálóként segített, aki süteményeket sütött, vagy imádságos szívvel gondolt a táborra.

Nekik és a gyülekezet teljes közösségének ajánljuk szeretettel ezt a kis videós összefoglalót.

„…légy példája a hívőknek beszédben, magaviseletben, szeretetben, hitben, tiszta életben.” 1Tim 4,12